Opleidingen

Wijzer worden in conflicten, je zelfzekerheid en communicatie

Conflicten leven in je hoofd of tussen mensen en het zijn energievreters! Ze vragen je constante aandacht, maken je onzeker of chagrijnig. Zelfs als je ze probeert te vermijden, knabbelen de conflictsituaties aan je energie. Je kan dus beter wijzer worden dan het conflict zelf!  

In de opleidingen krijg je inzichten en tools waardoor je het niet meer moeilijk vindt om spannende situaties aan te pakken maar het boeiend vindt om ze te kantelen naar verbinding. 

ConflictWijzer: een driedaagse opleiding die je de wegwijzers biedt om wijzer te worden in conflicten. Deze opleiding focust op de KENNIS en kunnen BEGRIJPEN van conflicten.

MoedWijzer: een driedaagse opleiding die je zelfzekerder maakt om met conflicten aan de slag te gaan. Deze opleiding focust op het DURVEN en de MOED om met conflicten aan de slag te gaan. 

CommunicatieWijzer: een driedaagse opleiding die je concrete communicatietools aanreikt om lastige boodschappen over te brengen of om complexe situaties te vereenvoudigen. Deze opleiding focust op het UITSPREKEN van conflicten en CONSTRUCTIEF CONFRONTEREN.

Van teamconflict naar verbinding: drie losstaande dagen waarin je ontdekt hoe je huidige teamdynamiek beweegt (of niet) en hoe je ze meer in verbinding kan brengen. Deze opleiding focust op GROEPSDYNAMICA en BEGELEIDERSSTIJL.

 

 

Een overzicht van onze opleidingen

ConflictWijzer

Van spanningen naar verbinding!  

MoedWijzer

Moed-wijzer: vergroot je zelfzekerheid en durf zodat je uit de conflictzones blijft en vanuit gelijkwaardigheid handelt en leeft. 

CommunicatieWijzer

Spreek de woorden die je doel bereiken! 

GRATIS! Top 5 van aandachtspunten bij conflicten!

Vul je e-mailadres in en ontvang gratis een PDF met de 5 aandachtspunten bij conflicten.