Persoonlijke begeleiding

Begeleiding voor zowel individuen (jongeren en volwassenen) als koppels

Voor jou als individu:

Ik begeleid jongeren en volwassenen vanuit een grote betrokkenheid. Samen komen we tot de essentie van je probleem en ontwikkel je geleidelijk aan je authenticiteit en wilskracht. De focus ligt op wat jij werkelijk wil en hoe je steeds meer de eigenaar kan worden van jouw gewenste levenskwaliteit.

Mogelijke redenen om je te laten begeleiden: je denkt dat je alles hebt om gelukkig te zijn maar je bent het niet. Je kan last hebben van schuld- en schaamtegevoelens, je weet niet hoe om te gaan met ingrijpende gebeurtenissen, ziekte en dood. Je worstelt met je seksualiteit, kan niet genieten, je hebt verwerkingsmoeilijkheden uit het verleden, hebt stress, angst, een burn-out of bent neerslachtig. Je weet niet meer wie je echt bent of wat je werkelijk wilt.

Stuur me een mailtje of bel me om een afspraak te maken: geertje@eenvrouwszaak.be of bel 0474/43 07 50

Kostprijs: 50 euro/uur (excl. btw)

Voor jullie als koppel:

Een relatie vraagt aandacht. Iedere partner heeft zijn of haar bijdrage in de relatie zoals ze nu is en hoe ze kan worden. Vooraleer we het goed beseffen creëren we patronen en gewoonten in de relatie waardoor de passie kan verdwijnen. Een goede communicatie is het juiste middel om weer verbondenheid te kunnen voelen. Samen kijken we naar de knelpunten en bouwen we constructief aan de mogelijkheden die ieder kan opnemen om de relatie te verbeteren.

Stuur me een mailtje of bel me om een afspraak te maken: geertje@eenvrouwszaak.be of bel 0474/43 07 50

Kostprijs: 60 euro/uur (excl. btw)

GRATIS! Top 5 van aandachtspunten bij conflicten!

Vul je e-mailadres in en ontvang gratis een PDF met de 5 aandachtspunten bij conflicten.