Over EenVrouwsZaak

Spanningen, onuitgesproken frustraties en geheimzinnig gedoe boeien me al heel mijn leven. Waarom steken mensen als struisvogels hun kop in het zand? Wat leeft er echt? Waarom kan of mag de waarheid niet gezegd worden?

SInds 2006 begeleid ik teams, groepen en organisaties in het onderwijs en de social profit met conflictsituaties. Met vallen en opstaan heb ik geleerd wat werkt en wat niet. Ik heb ontdekt wat helpt om de relationele breuken te verbinden waardoor de functionele samenwerking beter lukt. Ik heb gezien en ervaren welke impact een leidinggevende heeft op de groepsdynamiek. 

Wie zich bewust is van de persoonlijke conflictstijlen, kan professioneler omgaan met conflictsituaties zodat medewerkers in verbinding kunnen samenwerken. 

Mijn levenspad: 

Ik kom uit een groot en pittig gezin met zes kinderen waar ik van jongs af aan leerde om mijn 'vrouwtje' te staan. Mijn nieuwsgierigheid naar oprechtheid en authenticiteit zetten me aan om leerkracht te worden. Zo eentje die het kind zichzelf laat zijn. Ik bouwde mee aan een volledig nieuwe methodeschool om dit waar te maken. Tien boeiende jaren werkte ik daar met hart en ziel. Mijn grenzeloze drang om meer te kunnen betekenen leidde me naar Leefsleutels, een organisatie die vormingen gaf rond sociale vaardigheden en welbevinden in het onderwijs. Honderden nascholingen leerde ik begeleiden en die stimuleerden mijn persoonlijke groei. De driejarige psychologische opleiding bij IMP (Integrale Multidimensionele Psychologie) bood me talloze inzichten om mijn eigen bewustzijn en dat van anderen te ondersteunen. In 2019 ronde ik de tweejarige erkende opleiding 'Coach en Counseling' af bij de academie voor coaching en counseling. 

Officieel heb ik een eenmanszaak en vermits ik een vrouw ben werd het een eenvrouwszaak. Een woordspel waaronder ik deed wat ik tot nu toe deed, nu doe en nog ooit zal doen. Ontdekken en vernieuwen horen immers ook bij wie ik ben.

Geertje Bleukx

Visual Identity Card Geertje Bleukx

GRATIS! Top 5 van aandachtspunten bij conflicten!

Vul je e-mailadres in en ontvang gratis een PDF met de 5 aandachtspunten bij conflicten.